Assessors de salut

 

Hunza® és un projecte que sorgeix del meu interior, de la meva vocació de servei. De la meva necessitat de fer coses pels demés i sobretot de que aquestes coses afectin a allò que ens és més valuós i necessari, la nostra salut. Sempre he cregut que no hi ha res més important que la meva salut i la dels que estimo. Els pitjor moments de la meva vida estan associats a la pèrdua de la salut, i de la pròpia vida.

Crec que tinc eines suficients com per influir positivament en la qualitat de vida de les persones. Vull ser un transformador de la vida de la gent. Escampar un missatge de vida activa i sana, i aconseguir que les persones prenguin consciència i es responsabilitzin de la seva salut.

Penso que puc fer-ho bé. Que és el que sé fer millor i que, a més, m’apassiona.

Per això, sento que vaig arribant al meu destí. Hunza® és la culminació de tota una vida dedicada a l’activitat física, l’exercici i l’esport, que dóna forma i sentit a tot el meu procés formatiu.

Un projecte que posa la meva vida a les meves mans i les meves capacitats al servei de la meva felicitat, i també de la felicitat dels demés. Una idea innovadora, creativa, que vol millorar el món.

Hunza® és una marca que neix des de l’amor. Una marca generada des de la generositat. Per donar incondicionalment. Per influir positivament en el meu entorn. És una marca interior, és una marca amb actitud. Amb la meva actitud.

No vull tenir només clients. Vull persones que es creguin el missatge de salut i que em permetin acompanyar-los per a millorar la seva vida.

El propòsit és convertir-me es assessor de salut d’aquells que ho desitgin. Per aconseguir tot allò que es pot aconseguir mitjançant l’activitat física i una bona alimentació.

Transformar el cos i la vida de les persones. I fer-ho en un lloc apropiat, que recolzi aquest propòsit. A Hunza®

Us espero! 

Jaume Arnau

www.jaumearnau.cat