Assessors de salut

 

PER QUÈ HUNZA?

La marca del projecte sorgeix a partir del moment en que coneixem la llegenda dels Hunza. Us l'expliquem.

Els Hunza són una tribu que viuen a la Vall d’Hunza, entre la Índia i el Pakistan, a més de 2.500 metres d’alçada. En una terra rodejada de pics de més de 6.000 metres, el Riu Hunza dóna nom a la vall, que es troba en una de les vessants de l’Himàlaia.

A la Vall d’Hunza se li anomena també la vall feliç.

Mite o realitat, la tribu dels Hunza són els protagonistes de la llegenda de l’eterna joventut. Es diu d’ells que no emmalalteixen i que la seva esperança de vida pot arribar als 120 anys. Que el seu caràcter és alegre i afable i que tenen una aparença molt jove.

La tribu dels Hunza tenen una capacitat extraordinària per a mantenir la seva joventut i la seva salut.

Sembla que el secret dels Hunza es resumeix en la seva alimentació, la seva activitat física i el fet de beure l’aigua més pura de l’univers.

Els Hunza mengen allò que conreen, sobretot fruites i verdures. Fan activitat física, jocs i exercici constantment, fins edats avançades. I l’aigua de la vall prové dels glaciars i és altament alcalina.

Desconeixem si aquesta llegenda és veritat o mentida. Però quan, estant definint el projecte de salut, vàrem conèixer aquesta història, vàrem pensar que volíem tenir una tribu d'Hunzais a Manresa. I a altres llocs. I per això vàrem creure que aquest era el millor nom per al nostre projecte.

BenvingutsHunza®!

"... La llegenda de la tribu és l'ànima d'Hunza..."