Assessors de salut

 

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENT

Les instal·lacions i equipaments d'Hunza® han estat pensats per dur a terme activitats relacionades amb la salut, i per que siguin utilitzats i utilitzades per persones que tinguin també com a objectiu principal la pròpia salut. 

Un espai íntim i discret, molt elegant, acollidor. Còmode i agradable. Pensat sobretot per a aquells que no es senten bé en centres més grans i impersonals. 

Així, Hunza® ofereix les següents instal·lacions:

6 vestidors individuals i un vestidor adaptat. 

Sala de fitness de 100 metres quadrats, amb equipament cardiovascular (cinta de jooging, el·líptica, bicicleta i bicicleta recumbent) i equipament d'entrenament de la força (multipower, politges, manuelles...)

Sala d’entrenament funcional de 150 metres quadrats, amb material i equipament propi d'aquest tipus d'entrenament. En aquest sentit, destacar l'oferiment d'una cinta especial per a dur a terme arrossegaments i activitats d'empènyer, i que està dissenyada expressament per efectuar entrenaments intervàlics d'intensitats moderades i altes.

Estudi Pilates amb quatre llits reformer.

Evidentment, es disposa d'un ample despatx de coaching per dur a terme les sessions, i es disposa de la bàscula InBody, que proporciona una valuosa i completíssima informació sobre la composició corporal de les persones, definint pesos i percentatges de massa muscular, greix, aigua, i que permetrà valorar el punt de partida del procés i plantejar els reptes que poden ser assolibles per la persona.

Per últim, una acollidora office en la que els usuaris i usuàries d'Hunza® podran esmorzar o menjar, i en la que s'oferiran tallers i diferents tipus de formació per a les persones interessades en temes de salut i d'activitat física.

"... Un espai íntim i discret, elegant, acollidor. Còmode i molt agradable..."