Assessors de salut

 

COMODITATS

Cal reduir al màxim els inconvenients amb què ens trobem quan decidim fer activitat física. En la construcció de la nostra proposta hem volgut reduir en tot el possible aquestes "incomoditats". 

Així, els clients d’Hunza® tindran sempre la roba d’entrenament neta a la nostra instal·lació, donat que ens farem càrrec de la seva neteja diària. També podreu deixar a Hunza® la resta de l’equipament (sabatilles d’esport…), i així tothom podrà venir a cuidar-se, a qualsevol hora, sense cap preparatiu previ.

També us oferirem diàriament la tovallola de dutxa, així com altres accessoris necessaris (xampú, sabó...). 

Hunza® també proposa una opció del tot innovadora i atrevida. Les usuàries i usuaris d'Hunza® en tindran les claus!. Així, podran accedir a les instal·lacions sempre, qualsevol dia i en qualsevol moment. Accés lliure 24 hores, set dies a la setmana.

Hunza® ofereix una cuinaoffice, en la que podreu esmorzar, dinar, abans o després del vostre entrenament. 

Tanmateix, i aquest és un punt molt important, Hunza ofereix als seus clients pàrquing.

I per últim, i potser un dels aspectes més importants, la proposta de vestidors individuals. Elegants, íntims i acollidors.

"... No hi ha inconvenients ni excuses, només solucions i compromís..."

CONCEPTES

Hunza® té la ferma intenció d'aportar novetats al sector de l'activitat física i la salut. I per això, proposa un seguit d'aspectes transcendents als futurs usuaris de la instal·lació i dels seus serveis, i que s'agrupen en dos conceptes ben definits.

Concepte House

Cuidar-se no entén d’horaris. Els usuaris d’Hunza® podran fer ús de casa seva sempre que ho desitgin, ja que en tindran l'accés lliure, a totes hores. Hunza® és la casa de la tribu, el lloc en el que es cuidaran les persones que decideixin fer-ho.

El concepte House implica també altres aspectes que ja s'han esmentat en l'apartat de les comoditats; neteja de la roba d'entrenament, office, oferiment de la tovallola, vestidors individuals...

Concepte tribu

Grup, equip. Col·lectiu amb objectius comuns. Pertinença a un grup de gent que es cuida, que és capaç de modificar els seus hàbits. Tot l’equip rebrà un missatge de vida activa que els components de la tribu assumiran com a propi. Es duran a terme, i de forma periòdica i continuada, entrenaments en grup i sortides a l'exterior.

"... Escampar, difondre un missatge de vida activa i sana que arribi a tots els membres de la tribu..."